Tarieven

Dam Fysiotherapie zorgt voor eerlijke en persoonlijke zorg waarbij u centraal staat.

* Afspraken dienen minimaal 24 uur van te voren te worden geannuleerd. Afspraken die te laat of niet worden geannuleerd worden in rekening gebracht.


Facturen en declaraties

Dam Fysiotherapie factureert vanaf 1 januari de zorg aan de zorgverzekeraars waarmee een contract is afgesloten. Dam Fysiotherapie heeft contracten met de meeste zorgverzekeraars. Kijk op de website van jou zorgverzekeraar of er gecontracteerde zorg kan worden geleverd.  Wanneer dit voor jou zorgverzekering niet van toepassing is, zorgt Dam Fysiotherapie met het hebben van een AGB-code en VECOZO-certificaat ervoor, dat de klant deze factuur zelf declareren bij de zorgverzekeraar. Deze zal (deels) worden vergoed indien er een aanvullende zorgverzekering is met Fysiotherapie.

Vanuit de patiënt gezien begrijpt Dam Fysiotherapie dat deze contracten gewenst zijn en omdat bij Dam fysiotherapie juist de patiënt centraal staat , zijn deze contracten met de zorgverzekeraars aangevraagd.

Dam fysiotherapie zal er daarnaast altijd naar blijven streven de juiste zorg te bieden met tijd en aandacht voor de persoon. 

Fysiotherapie wordt in de meeste gevallen alleen vergoed uit een aanvullende zorgverzekering. Wilt u weten hoeveel behandelingen u heeft voor fysiotherapie of wilt u weten hoe het zit met vergoedingen, kijk dan op uw zorgpolis of op defysiotherapeut.com