Samenwerkingen

Bij Dam Fysiotherapie staat de patiënt met de klacht centraal. Daarom heeft Dam Fysiotherapie veelvuldig contact met externe partijen die ten goede kunnen komen voor de patiënt. Zo is er onder andere een samenwerking met Sero Nutrition. Hier kun je door middel van Nutrition & Lifestyle coaching aan de slag met je gezondheid. Naast therapie bij Dam Fysiotherapie kan Sero Nutrition iets voor jou betekenen als jij niet tevreden bent met lichaam/energie. Spieropbouw, vetverlies of meer energie zijn punten waar Sero Nutrition iets in kan betekenen. Bij CrossFit Sero kan je tevens door middel van CrossFit werken aan je kracht en conditie. Neem eens een kijkje op de site en probeer 2 proeflessen geheel gratis!

Dam Fysiotherapie hecht waarde aan (zelf)discipline. Daarnaast is in deze tijd van de maatschappij het belangrijk om zelfvertrouwen te hebben en sterk te staan. Budosport Neuhaus is een vooruitstrevende budoschool waar je deze punten kunt ontwikkelen. Ook voor kinderen is Budosport Neuhaus de plek om meer zelfvertrouwen te krijgen en (zelf)discipline te leren. Trainen in verschillende zelfverdedigingssporten om jezelf zowel fysiek als mentaal sterk te maken.

Omdat elk mens uniek is en eigen voorkeuren geniet staat Dam Fysiotherapie ook in nauw contact met Oaksport. Bij Oaksport maakt men voornamelijk gebruik van de natuur en de open lucht om tot trainingsdoeleinden te komen. Bootcamp waarbinnen gedifferentieerd wordt op niveau en vaardigheden is een kenmerk van Oaksport. Wil je buitensporten? Neem dan eens contact op met Oaksport.