Review

Bij Dam Fysiotherapie telt jouw mening. Laat gerust een bericht achter met sterke en ook verbeterpunten. Voor Dam Fysiotherapie is niets zo belangrijk als goede zorg voor u!


Reactie plaatsen

Reacties

Wim Vroegop
2 jaar geleden

Ik kon na telefonisch contact meteen terecht voor een dry needling behandeling bij Thomas. De klacht in mijn onderarm was meteen verholpen waardoor ik weer kon deadliften een paar dagen later

Joric van der Sluis
3 jaar geleden

Ik ben zeer te spreken over de manier van werken van Thomas. Mijn rugklachten bleken goed te behandelen. Al na drie keer waren de klachten zo goed als weg. Hartelijk dank voor de rustige en professionele behandeling. Ik kan weer lekker sporten zonder pijn.

Martine van de Velde
3 jaar geleden

De afgelopen 2 maanden heb ik bij Thomas een pré operatief traject gedaan ivm een aankomende heup operatie. Dit om mijn spierkracht en fitheid zo goed mogelijk op te bouwen en daardoor een extra vlot herstel te hebben na de operatie. Inmiddels ben ik geopereerd en moet ik zeggen dat ik (en ook mijn omgeving) mij verbaas over hoe snel ik weer redelijk veel kan!
Ik heb de begeleiding van Thomas als zeer prettig en professioneel ervaren. Zelf ben ik ook fysiotherapeut, en ken de werkwijze van redelijk wat collega's. Thomas heeft duidelijk een uitgebreide kennis en kunde van hoe je iemand kunt begeleiden op (medisch) sportief vlak. Hij wist mij te begeleiden en motiveren op precies de juiste intensiteit, waardoor ik ik twee maanden een enorme vooruitgang heb geboekt. Streng wanneer nodig en empathisch wanneer nodig, met een goede dosis plezier en humor. Waardoor ik het vertrouwen had om er vol voor te gaan.
Inmiddels zit de eerste behandeling van het revalidatie traject er ook weer op, en heb ik ook nu weer alle vertrouwen dat ik met Thomas hulp mijn doelen kan bereiken!

Amber Stam
4 jaar geleden

Een maand geleden speelde oude klachten bij mij op en kwam ik bij Thomas terecht. Thomas is een fysiotherapeut die de tijd voor je neemt en de situatie zorgvuldig beoordeelt om te achterhalen waar je klachten vandaan komen. Hij zorgt dat hij tot de kern komt en handelt niet met symptoombestrijding. Door de tijd die hij investeerde in de intake kreeg ik gelijk goede en nuttige oefeningen mee waar ik thuis mee aan de slag ben gegaan. Ik heb een goed gevoel overgehouden aan de behandelingen die ik heb gehad en de manier waarop Thomas met zijn patiënten omgaat.

Harold Eikhoudt
4 jaar geleden

Na langdurig met klachten aan mijn voet te hebben gelopen dmv hielspoor kreeg ik het doktersadvies om een bezoek aan een fysiotherapeut te brengen.

Ik kwam uiteindelijk bij dam fysiotherapie terecht en deze wist met 1 bezoek te melden dat het alles behalve hielspoor was (gelukkig).

Na het starten van een behandelplan was ik zelf erg sceptisch daar ik hier al zo lang mee liep.
Niets was minder waar en na een x-aantal behandelingen begon ik echter minder klachten te krijgen.
Uiteindelijk ben ik nu al een half jaar klachtvrij en loop weer als een kieviet.
Dit alles door de professionele behandelingen bij dam fysiotherapie.

Mijn dank is groot en een aanrader voor ieder die geholpen maar ook gehoord wilt worden.

Lotte van de graaff
4 jaar geleden

Dat Thomas enthousiast is over zijn vak is aan alles te merken. Niet enkel gedurende werktijden, maar ook in zijn vrije tijd is hij actief in de fysiotherapie (in de vorm van onder andere lezen, behandeling van vrienden/familie, het opzetten van een eigen bedrijf, het schrijven van plannen om met behulp van fysiotherapie verzuim aan te pakken).
Voor klachten met een duidelijke oorzaak heeft Thomas snel een behandeltraject gevonden dat ook echt uitvoerbaar is voor de persoon om wie het gaat. Wanneer je het gevoel hebt dat iets minder aansluit bij wat voor jou haalbaar is, dan zal Thomas altijd meedenken in alternatieven.

Bij klachten met een minder duidelijke oorzaak komt het enthousiasme voor het vak zichtbaar naar voren. Onderzoekend en altijd in goed overleg met zowel de patiënt als eventuele samenwerkingspartners zal ook dan uiteindelijk een passend behandeltraject gevonden worden.